Zombi Rock Taktikleri İp UçlarıZombi Rock Taktikleri İp Uçları Nelerdir Nedir

Posted: Haziran 2, 2012 in ZombiRock Bilgi ve Paylaşım Bölümü, ZombiRock Genel Konular
Etiketler:, , ,

Zombi Rock Taktikleri İp UçlarıZombi Rock Taktikleri İp Uçları Nelerdir Nedir
Zombi Rock Taktikleri İp Uçları Nelerdir Nedir Can sıralaması Forvet>İtfaiyeci>Gitarist>Beyzbolcu>Boksör Hız Sıralaması Boksör>Gitarist>Forvet>Beyzbolcu>İtfaiyeci Zombi Modunda ideal karakterler: Forvetİtfaiyeci Normal Modlarda ideal karakterler: İtfaiyeciBeyzbolcuBoksör Her ikisindede kullanılabilir karakter: Gitarist  Karakterlere göre silah seçmelisiniz arkadaşlar ben listesini yaptım burun buna göre seçin: Forvet: “Deprem ve Sayı Yumruğu Olan Silah” Boksör: “Roket Yumruğu ve Aparkat Olan Silah” Gitarist: “Elektrik Patlaması ve Elektrikli Halı Olan Silah” Beyzbolcu: “Hızlı Atış ve Zaman Ayarlı Bomba Olan Silah” İtfaiyeci: “Dokuzlu Atış ve Mayın Topu Olan Silah” Ayrıca bir yerde görmüştüm: 1-Bir Sağ Bir Sol Ve Tam Kafaya! Öncelikle karaktere sağ tuş yapıyorsunuz. Ona vurunca hemen sol tuş ve sonra hemen sağ tuş. Yaklaşık 7 vuruşta ölür. 2-Sıkıysa Beni Yakalasana! Gitaristler bildiğimiz gibi çok iyi kombo yaparlar. Kurtulması çok kolaydır. Sadece kaçınma yapmanız yeterlidir. Sonra Bir sağ bir sol ve tam kafaya tekniğini uygulayarak öldürebilirsiniz. Bu taktik tüm karakterlerde işe yarar. 3-Vur Da Görelim! Karakterler size saldırıyorsa kaçınma yapın ve sağ tuş yapın. Tekrar kaçınma yapın ve sağ tuş yapın. Ardından tekrar. Böylece kolayca öldürebilirsiniz. 4-Uzay Kombosu! Karşınızda forvet varsa kesmek için çok iyi bir taktik. Hava saldırısı(Zıplayıp sol tuş) yapın ve aynı anda sağ tuş. Bunu sürekli tekrarlayın. Mümkünse zehir ve bomba atmaya da çalışın. Çok işe yarar.  Öncelikle Zayıf Noktaları Anlatalım! BOKSÖR : Boksörü “FORVET” ve “BEZBOLCU” ile raatlıkla öldüre bilirsiniz Çünkü canı azdır FORVET : Forveti En Raat “İTFAYECİ” ile yada Kendi Çeşiti İle Ölür BEZBOL : En Raat “FORVET” İle Öldürülür vede Boksörde İyiseniz Boksörlede Öldüre Bilirsiniz İTFAYECİ : En Raat Boksör İle Ölür vede Forvet Oyuncu Tipinizi En Küçük Yada En Büyük Yapmanız En İyisidir! Küçük Karakterler Dikkat Çekmez ve Çabucak Kalabalığa Karışıp Ölmekten Kurtula Bilir Büyük Karakterse Ortada Görünmesine Rahmen Nedense Dağa Zor Ölür  BEZBOL : Eğer Bir Bezbolcuysanız Kesinlikle Çatılara Cıkıp Sadece 3 Topla Vurmanız İyidir Eğer Rakibinizin Canı Az İse Özel Vuruş Çok İyi Olacaktır. Çıktınız Tavanın Size En Yakın Ulaşma Noktasının Tam Önünde Bekleyip Çıkana Bir Tane Vurup Uzaklaştırmak En İyi Korunma Yöntemidir. Zombi İstilasında Sürekli 3 Top Vurduktan Sonra Zombiler Sizi Hedef Alır Zaten İşte Ozaman Güclü Vuruş İle Öldürme Satınızı Tavana Vurdura Bilirsiniz! SİLAH : Bezbolcular İçin En İyi Silah {SERİ VURUŞ}+{SAATLİ BOMBA} Dır BOKSÖR : Eğer Bir Boksörseniz Önsaflar Yerine Arka Saflarda Oynamanız Gerekir. Genel Olarak Pusmak En İyi Çözümdür Güzel Bir Saldırı ve Düşmana Nefes Aldırmicak Bir Pusu ve Ani Saldırı İşinizi Görecektir. Boksör Genel Olarak Telefon Merkezlerine Yakın Olmalıdır Eğer İtemleri Varsa Ön Saflara Cıka Bilir! SİLAH : Boksör İçin En İyi Silah +4[+5] Silahdır Her Vurdunuzda Zehirler ve Da Cok Darbe Verir İTFAYECİ : Ön Saflarda İşe Oldukça Yarar. Etrafınıza Koruma Kalkanı Açıp Düşmanlarınza Kan Kurtura Bilirsiniz! FORVET : Ön Safların Aksine Aralarda Saldırması Dağa İyidir. Düşmanlarınızın Canı Azken Saldırmanız Çok Daha İyi Olackatır Aksi Halde Sizden Raatlıkla Kaça Bilirler.

ZombiRock
Manga

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )